----- ARCHIEF -----
CD "Uit De Schaduw"
Klik hier

CD-R "Uit De Schaduw"
Klik hier

"Part-time Education Flanders"
Klik hier

"Flemish Fortnight"
Klik hier

Compositiewedstrijd 2008
Klik hier

American Arts Festival
van 1 maart 2009
tot 15 maart 2009

Klik hier

Klankbestuiving 2
Klik hier

Internationale Compositiewedstrijd 2011
Klik hier

De hommel
Klik hier

CD Compositiewedstrijd 2011
Klik hier
 

CD "Uit de schaduw"

Voor de uitvoering en opname van de bekroonde en genomineerde werken deed ISME-Vlaanderen beroep op jonge talentvolle uitvoerders, meestal leerlingen uit het Deeltijds Kunstonderwijs.


Componisten en jongeren

De componist Carl Nielsen verbaasde zich erover dat er zo weinig aandacht besteed wordt aan het feit dat een kind,wanneer het een indruk ontvangt die sterk genoeg is om zich blijvend in de herinnering te nestelen, op dat moment een kunstenaar is, met alle speciale voorwaarden om de indruk te ontvangen, door te geven of gewoon te bewaren.

Aan de brute wijze waarop het leven en de volwassenen het kind uit zijn mooie dichters- en kunstenaarswereld in de harde, nuchtere werkelijkheid roepen, is het te wijten dat de meesten van ons bepaalde vermogens overboord zetten, zodat de goddelijke gave van de fantasie, die ieder kind bij de geboorte meekrijgt, verwordt tot gefantaseer, of zelfs helemaal verloren gaat.

Deze componisten zijn de uitzonderingen die de regel bevestigen


Licht valt op nieuw talent

Een hedendaagse klankwereld verkennen en ontdekken is de uitdaging voor ieder die deze CD beluistert. Nieuwe muziek leren kennen is zoals avontuurlijk en nieuwsgierig op reis gaan en ‘open-minded' je eigen blikveld verruimen. Jonge uitvoerders staan garant voor een puike, soms verbazende uitvoering en de componisten die schrijven deze fascinerende muziek voor ALLE jongeren.Deze unieke CD kost € 8 + eventuele verzendingskosten
Speciale prijs voor leden € 6 + eventuele verzendingskosten

U kan bestellen bij :

ISME
P/a SAMW Izegem
Kruisstraat, 13
8870 IZEGEM
tel.: 051/30 34 35
fax: 051/31 68 14
e-mail: mieke.vanhaute@skynet.be